MAINOSTOIMISTO PALVELUITA

Olkoon projekti/toimeksianto pieni tai suuri samalla innokkuudella teen ja tehdään työhömme. Steve Jobsin sanoin: ”The only way to do great work is to love what you do” – hyvin sanottu. Kyllä työteosta pitää ja saa nauttia.

VERKKOSIVUT
(KOTISIVUT)

HAKUKONE OPTIMOIDUT JA MOBIILISSA SKAALAUTUVAT VERKKOSIVUT. Verkkosivujen suunnittelu alkaen aina strategista, synopsiksen luonnista toteutukseen ja julkaisuun. Myös seuranta ja päivitykset. Räätälöyityjä responsiivisia sivuja. Toteuttaen sivustot HTML5/CSS/PHP, JavaScript/jQuerylla ja myös mm. WordPress julkaisujärjestelmällä.

GRAAFISTA
SUUNNITTELUA

GRAAFINEN SUUNNITTELU Yrityksen mainos- ja markkinointimateriaalin graafisen ilmeen suunnittelu ja toteutus mm. logo, lomakkeet, esitteet, käyntikortit, pakkaukset, rollupit, banderollit, menut, etiketit, ikkuna- ja autoteippaukset.

BRÄNIMAINONTAA

Brändin rakentamista, perhdytään yritykseen, strategiaan, kohderyhmään, kartoitetaan kilpailutilanne, katsotaan statistiikkaa, mietitään tavoitteita sekä teemme strategia, millä pääsemme asetettuihin tavoitteisiin. Suunnittelusta toteutuksen kautta julkaisuun.

Haluatko erottua joukosta?
Tehdään markkinointiviestintää, joka jää mieleen
SOITA 050 5004245 SARILLE TAI LÄHETÄ VIESTI