PALVELEVA MAINOSTOIMISTO

Olkoon projekti/toimeksianto pieni tai suuri samalla innokkuudella tehdään työhömme. Steve Jobs sanoi aikoinaan: ”The only way to do great work is to love what you do”. Palvelemme alusta loppuun aina julkaisuun asti – eikä senkään jälkeen asiakasta jätetä ”omaan onneensa” vaan palvelu jatkuu – aina saa ja pitää soittaa.

VERKKOSIVUT
(KOTISIVUT)

HAKUKONE OPTIMOIDUT JA MOBIILISSA SKAALAUTUVAT VERKKOSIVUT. Verkkosivujen suunnittelu alkaen aina strategista, synopsiksen luonnista toteutukseen ja julkaisuun. Myös seuranta ja päivitykset. Räätälöyityjä responsiivisia sivuja. Toteuttaen sivustot HTML5/CSS/PHP, JavaScript/jQuerylla ja myös mm. WordPress julkaisujärjestelmällä.

GRAAFISTA
SUUNNITTELUA

GRAAFINEN SUUNNITTELU Yrityksen mainos- ja markkinointimateriaalin graafisen ilmeen suunnittelu ja toteutus mm. logo, lomakkeet, esitteet, käyntikortit, pakkaukset, rollupit, banderollit, menut, etiketit, ikkuna- ja autoteippaukset.

VIDEOT mm.
VERKKOSIVUILLE

Yritysvideoiden suunnittelu, toteutus, kuvaus, editointi ja julkaisu. Videoiden koostaminen äänen/kuvan ja tekstin yhdistäminen mukaanlukien mahdollisesti eri kieliversiot. Videon editointi PremierePro -ohjelmalla.

 

Haluatko erottua joukosta?
Tehdään markkinointi viestintää joka jää mieleen

Lähetä viesti

tai soita Sarille
050 5004245